讀取中

正在加載···

英文學習文章

0:00
/
0:00
1x
公開精選文章

實力測驗:複習範圍 7/1 ~ 7/29

難度 收藏文章
實力測驗:複習範圍 7/1 ~ 7/29
實力測驗:複習範圍 7/1 ~ 7/29
>> 蛋控一定要知道!! 「溏心蛋」、「滑蛋」...各種蛋的英文怎麼說?

力測驗 

1. The country was _____ going to wage war on a neighboring country; then two days later, the war did break out. (7/4)
(A) morally (B) reportedly (C) critically (D) frequently
2. The confusion over food expiration dates often results in lots of safe-to-eat food being _____. (7/5)
(A) modified (B) purchased (C) discarded (D) revealed
3. Tulips _____ a variety of colors, and they are grown in huge fields across Holland. (7/8)
(A) come in (B) keep off (C) leave out (D) get over
4. If you cannot afford to take a trip abroad, traveling around the island may be another _____. (7/11)
(A) feedback (B) autograph (C) device (D) option
5. Burning incense is an _____ part of religious rituals in Taiwan, but some temples have decided to change this tradition. (7/12)
(A) offensive (B) artificial (C) essential (D) ignorant
6. The notebook _____ Dolly. She left it here, so I’ll bring it to her on my way home later. (7/13)
(A) leads to (B) calls for (C) belongs to (D) searches for
7. We had a _____ discussion over the issue. Even though we started the meeting early in the morning, we couldn’t reach a conclusion until noon. (7/15)
(A) decent (B) lengthy (C) strategic (D) transparent
8. Speaking of translation, the most important thing is to deliver information with _____. (7/18)
(A) efficiency (B) authority (C) exposure (D) accuracy
9. Fiona’s cat kept her company for more than 10 years, so she was _____ sad when he died. (7/19)
(A) incredibly (B) originally (C) scarcely (D) namely
10. The sailor wrote a series of novels _____ the adventures he had during his sails. (7/20)
(A) boosting (B) depicting (C) recruiting (D) submitting
11. Though spiders mainly _____ insects, large ones also eat frogs or birds for food. (7/22)
(A) cast out (B) send on (C) test out (D) prey on
12. Ryan strongly recommended the novel to me. He said it was _____ worth reading. (7/25)
(A) eventually (B) definitely (C) previously (D) immediately
13. To keep in good shape, you should _____ exercise into your weekly routine—Work out for 30 minutes at least three times a week. (7/26)
(A) penetrate (B) possess (C) incorporate (D) identify
14. The book is about the _____ of laptops, specifically, how they have changed over the years. (7/27)
(A) evolution (B) preference (C) association (D) consequence
15. People who believe in this religion worship fire because they see it as _____. (7/28)
(A) poisonous (B) primitive (C) shallow (D) sacred

 

答案:1.B   2.C   3.A   4.D   5.C   6.C   7.B   8.D   9.A   10.B   11. D   12. B   13. C   14. A   15. D 

>> 每週一詞 replace A with B 用 B 取代 A = substitute B for A

學會了嗎?✋來答題得 熊贈點






作者

Analytical Editors
Analytical Editors
透過英文閱讀,一點一滴累積核心素養~別害怕看不懂,我們都會一一解析給你知道。歡迎來信告訴我們,你還想學什麼:service@ivy.com.tw